петак, 28. март 2014.

Probudite svoju seksualnost II deo

Nastavljamo priču o buđenju seksualne energije. Rekosmo u prethodnom tekstu ovde da je to predivna energija koja, kada je u balansu čini  čudesa, motiviše nas i inspiriše na ljubav prema sebi, prema nekoj osobi, prema celom svetu, ali kada je u blokadi čini nas frustriranim. Treba osloboditi svoju seksualnu energiju, dovesti je u balans i živeti u skladu sa svojom predivnom seksualnošću. Floriterapija ima rešenje za ove disbalanse - a mi u ovom tekstu nastavljamo priču o blokadama i esencijama koje lepo, nežno i temeljno rešavaju problem.

Calla Lily - cvetna esencija za sve one koji imaju problem sa seksualnim identitetom.
Nar - divna cvetna esencija namenjena ženama kojima je potrebno da probude i razviju majčinski inskinkt.
Bleeding Heart - cvetna esencija za osobe koje manipulišu radi dobijanja ljubavi. Oni često mešaju ljubav i naklonost. Pomaže i kod čežnje za dalekom, izgubljenom ljubavlju.
Fairy Lantern - namenjen ljudima čija su usećanja zaglavljena na nivou deteta. Pomaže im da sazre i posmatraju svet iz perspektive odrasle osobe.
Holly - cvetna esencija protiv zavisti, ljubomore, za energiju blokiranu ovim osećanjima.

Naveli smo vam samo neke od najčešćih uzroka blokiranja energije. Cvetne esencije nisu čarobni štapić koji će razrešiti sve vaše probleme ali mogu da vam pomognu da razrešite blokade, traume, nesaglasja u vezi sa svojom seksualnošću. Na vama je da svoju oslobođenu energiju usmerite u željenom pravcu.

Naše je da pročistimo, vaše je da delate.


Нема коментара:

Постави коментар